Keuken wrappen of verven

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Keuken wrappen of verven

Je kunt een keuken laten wrappen, spuiten of zelf verven. Misschien is jouw keuken verouderd of vind je het gewoon tijd voor wat verandering in je woning. Zelfs keukens die al een paar decennia meegaan, hoef je niet per se te vervangen. Een keuken verven is vrijwel altijd mogelijk, maar niet iedere keuken kun je (laten) wrappen.

Keuken wrappen

Voor

Na

 • Houten keuken
 • Gelakte keuken
 • Kunststof keuken
 • Gelamineerde keuken
 • Keuken met folie
 • Keuken met latjes
 • Keuken met reliëf
 • Keuken greepjes
OFFERTE AANVRAGEN

Keuken schilderen

Voor

Na

 • Houten keuken
 • Gelakte keuken
 • Kunststof keuken
 • Gelamineerde keuken
 • Keuken met folie
 • Keuken met latjes
 • Keuken met reliëf
 • Keuken met greepjes
OFFERTE AANVRAGEN

Je keuken laten spuiten in plaats van verven

Wil je jouw keuken een nieuwe look geven? Kies er dan voor om jouw keuken te laten spuiten door de experts van Keukens-spuiten.nl. Het spuiten van je keuken zorgt voor een beter eindresultaat dan verven. We ontzorgen je in het complete proces van het restylen van jouw keuken én geven jouw keuken een compleet nieuwe uitstraling.

Meer weten? Neem gemakkelijk contact op of vraag direct een offerte aan.

 • Tot 80% goedkoper dan een nieuwe keuken
 • Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken 
 • Laat jouw keuken spuiten in elke gewenste kleur
 • We werken door heel Nederland en België 
OFFERTE AANVRAGEN
Onze referenties
loes westerhof
loes westerhof
op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
kees pelt van
kees pelt van
Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
Tarquin
Tarquin
Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
Jose van Nuland
Jose van Nuland
Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
Elisabeth Mohy el Dine
Elisabeth Mohy el Dine
Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
peter wehrmeijer
peter wehrmeijer
good performance
Henk Eerkes
Henk Eerkes
Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
B Vreugde
B Vreugde
Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
george sandru
george sandru
We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
Erik
Erik
Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!

Keuken wrappen, verven of spuiten

Heb jij al vele jaren plezier van je keuken, maar ben je uitgekeken op de huidige kleur? Of ben je recent verhuisd en kan het kookgedeelte van dit woonhuis een opknapbeurt gebruiken? Wellicht overweeg je dan om je keuken te laten wrappen of verven. Dit scheelt namelijk behoorlijk in de kosten als je de werkzaamheden vergelijkt met de prijs van een nieuwe keuken.

Zelf je keuken wrappen of verven is wel onwijs lastig om te doen. Kies daarom voor een gemakkelijke én snellere keuze: jouw keuken laten spuiten door Keukens-spuiten.nl.

Je keuken wrappen

Iedere keuken kan worden gespoten. Niet elke keuken kun je (laten) wrappen. De ondergrond moet namelijk helemaal glad zijn. Dit betekent dat er geen beschadigingen aanwezig mogen zijn. Zijn deze er wel? Dan zul je ze eerst moeten repareren. Bovendien kun je keukenkastjes met een houtstructuur, infreezing of reliëf niet wrappen. Wrappen moet op een goede manier gebeuren, omdat je anders de kans loopt om de keuken te beschadigen.

Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om hun keuken te laten spuiten. Dit gaat altijd goed en kan bij iedere keuken, óók als er beschadigingen aanwezig zijn en het oppervlak niet overal glad is.

keuken wrappen

Je keuken verven

Een keuken verven is een tijdrovende en energievretende klus. Je hebt daarnaast ook de juiste verfspullen nodig. Voor je aan de slag gaat met het verven van de keuken is het belangrijk dat je de keuken ontvet, de keukenfrontjes opschuurt, de keuken in de primer zet en uiteindelijk gaat verven. Vaak moet je meerdere lagen verf aanbrengen. 

Zo moet je rekening houden met:

 • Ontvetten van je keuken
 • Schuren van je keuken
 • Alle onderdelen in een primer zetten
 • Nogmaals licht opschuren

Daarnaast is het belangrijk dat je keuken verven netjes gebeurt. Het is belangrijk dat er geen verfdruppels achter blijven, alles egaal geverfd wordt en je geen plekjes overslaat. Het verven van je keuken is dus niet zomaar gedaan! Het inschakelen van een schilder is een verstandige keuze.

Je keuken spuiten

Misschien lijkt het zelf verven van je keuken een goedkope klus. Alleen kost het wel flink wat uren en mankracht om een keuken mooi te verven. Wil jij jouw keuken graag een nieuwe look geven? Kies dan liever voor het laten spuiten van je keuken. Dat scheelt een hoop frustratie en tijd. Wij ontzorgen je in het complete proces van het restylen van jouw keuken én geven jouw keuken een compleet nieuwe uitstraling.

 • Tot 80% goedkoper dan een nieuwe keuken
 • Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken 
 • Laat jouw keuken spuiten in elke gewenste kleur
 • We werken door heel Nederland en België 
OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk hier onze eerdere projecten

Ontdek onze recente keukenprojecten en laat je inspireren door de diverse afwerkingen en kleuren die we hebben toegepast. Klik op de afbeeldingen hieronder om een kijkje te nemen in de keukens die we hebben gespoten.

Keuken laten wrappen of toch beter laten spuiten?

Je keuken laten wrappen of spuiten? Ons advies is is om de bestaande keuken te laten overspuiten in een kleur naar keuze. De spuitwerkzaamheden verlopen snel en zonder verbouwing. Daarbij is dit een duurzame keuze, omdat je jouw oude keuken blijft gebruiken.

Neem contact op met ons, zodat wij jouw keuken kunnen opknappen. We denken graag mee over jouw kookgedeelte. Benader ons gerust, dan gaan we met elkaar in gesprek.

OFFERTE AANVRAGEN
Wat wij voor je uit handen nemen
Duidelijke en heldere afspraken inzake het demonteren en monteren van jouw keuken
Het volledig reinigen & ontvetten van jouw keuken voordat we deze gaan spuiten
Het schuren en in de grondlak plaatsen van jouw keuken
Volledig rondom of enkel de buitenzijden spuiten van jouw keuken.
Indien gewenst het monteren van nieuw gekozen grepen op jouw frontjes
Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken
Benieuwd wat wij voor je
kunnen betekenen?
Ben je benieuwd wat wij voor jou of jouw keuken kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in het spuiten van keukens op maat. 

Desgewenst kunnen wij jou dan ook altijd van passend advies op maat voorzien. 

Standaard reageren wij altijd binnen 48u op uw vraag. Wens je direct te weten wat het kost om jouw keuken te laten spuiten? 

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu