Keukens spuiten Breda

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Gratis 'verzorgd' ophalen en terugbrengen door heel Nederland!

Wij spuiten uw keuken in Breda weer als nieuw

Er is een groeiende vraag naar het overspuiten van de keuken in een andere kleur. Dit is mogelijk voor uw huidige of nieuw aangekochte woning. De kwaliteit van de keuken is vaak nog voldoende tot goed, zodat het aanschaffen van een nieuwe keuken overbodig is.

 Oftewel, laten spuiten van de keuken is een goedkoper en duurzaam alternatief. Keukens spuiten Breda heeft zich gespecialiseerd in het spuiten van keukens zoals de naam al zegt. Woont in (omgeving) Breda en zoekt u een bedrijf in de buurt? Onze hoofdvestiging zit in Roosendaal, maar we zijn ook gevestigd in Eindhoven en Vianen.
bekijk hier onze bedrijfsfilm
Jacinta geeft kleur advies - Grijs % Zwart

Keuken Kleuradvies

De juiste kleur kiezen is natuurlijk heel belangrijk bij het overspuiten van uw keuken. Bijna elke kleur is mogelijk en u kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Het is alleen niet mogelijk om van alle kleuren een kleurstaal beschikbaar te hebben. 

Vandaar dat wij werken met ongeveer 40 standaardkleuren waar we wel kleurstalen van hebben. Zit uw kleur hier niet bij? Onze kleuradviseuse Jacinta van keukens spuiten Breda helpt u graag verder bij het uitzoeken van de gewenste kleur! 

U kunt een gratis en vrijblijvend kleuradvies en/of offertebespreking aanvragen.
“Graag willen wij zeggen dat jullie super werk hebben geleverd"
“Graag willen wij zeggen dat jullie super werk hebben geleverd. Wow wat is het mooi geworden. Ik zal jullie zeker aanraden als mensen op zoek zijn naar spuitwerk. Hier een foto van voor en na. De keuken is een stuk lichter geworden zo met de witte deurtjes.”

Fam. Donkers – Breda
Keukens spuiten Breda
Bekijk alle projecten
Meer weten of advies op maat nodig?
Heeft u nog vragen of wilt u graag langs komen? Neem dan direct contact op met onze specialisten via offertes@keukens-spuiten.nl of 06 – 57 096 190. Vanwege de verschillende vestigingen werken we op afspraak. We kunnen eventueel kleurstalen toesturen via de post. De offertebespreking en/of het kleuradvies is ook mogelijk online. Met jarenlange ervaring en kleurstalen hopen wij u te kunnen helpen in het proces naar een mooi gespoten keuken.

Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website, e-mail of whatsapp. Vergeet niet om een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken toe te voegen. Kiest u voor de mail of whatsapp, vermeld dan uw naam, woonplaats en e-mailadres. We streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen via de e-mail.
Meer weten of advies op maat nodig?
U ontvangt binnen 24h gegarandeerd reactie op uw (offerte) aanvraag.
Stel uw offerte samen
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu