Gratis en Vrijblijvend offerte

Tot 80% goedkoper dan nieuwe keuken
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Ontvang nu een pakketkorting bij het aanvragen van een offerte

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan in slechts 3 simpele stappen

Vraag nu vrijblijvend in 2 minuten jouw offerte aan via onderstaand formulier! Je ontvangt de offerte doorgaans binnen 48 uur geheel vrijblijvend in uw mailbox. 

✓ We werken door heel Nederland en België
✓ Tot 80% goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken
✓ Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken
✓ Geschikt voor elk type keuken en in elke gewenste kleur

*Ontvang een pakketkorting op jouw offerte! Kies dan voor het spuiten van jouw fronten, de- en montage en het schilderen van de vaste delen.

1Algemeen
2Info Keuken
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jouw foto's ook heel eenvoudig later via e-mail of Whatsapp sturen.

  Hoe kan je het beste de foto's aanleveren

  - Zorg dat de volledige keuken zichtbaar is op de foto
  - Zorg dat alle keukendeurtjes/frontjes zichtbaar zijn op de foto

  Zorg dat de volledige keuken (incl. frontjes) goed zichtbaar is op de foto. Zo kunnen wij jouw offerteaanvraag direct in behandeling nemen en je een passende aanbieding op maat sturen.

  Onze referenties
  loes westerhof
  loes westerhof
  op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
  kees pelt van
  kees pelt van
  Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
  Tarquin
  Tarquin
  Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
  Jose van Nuland
  Jose van Nuland
  Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
  Elisabeth Mohy el Dine
  Elisabeth Mohy el Dine
  Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
  peter wehrmeijer
  peter wehrmeijer
  good performance
  Henk Eerkes
  Henk Eerkes
  Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
  B Vreugde
  B Vreugde
  Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
  george sandru
  george sandru
  We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
  Erik
  Erik
  Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
  Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!
  Copyright © 2024 All Rights Reserved
  menu