Over ons

Verrassend vernieuwend
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Familiebedrijf sinds 1992

"Een warme, gezellige keuken die helemaal naar jouw smaak is ingericht."

De keuken is in veel gezinnen de centrale plek in huis. Het is de plek waar iedereen samenkomt om te eten, bij te kletsen en gewoonweg een fijne tijd te hebben. Een warme en gezellige keuken die helemaal naar jouw smaak is, maakt dit natuurlijk compleet. 

Keukens-spuiten biedt hierin een duurzame en kostenbesparende oplossing! Onze oplossing is gemiddeld 80% goedkoper dan een nieuwe keuken en biedt een compleet nieuwe look en feel van jouw keuken.

Familiebedrijf sinds 1992

In 1992 is Hans Heskens gestart met een eigen industriële meubelspuiterij. Jarenlang heeft Hans gewerkt in de interieurbouw met als specialisme het spuiten van op maat gemaakt interieur en keukens. Na jaren succesvol ondernemer te zijn geweest is met Michael Heskens sinds 2009 de tweede generatie actief binnen het familiebedrijf. Het was Michael die in 2016 de opkomende trend voor hergebruikte keukens ontdekte. Na een succesvolle periode is in januari 2017 besloten om het bedrijf volledig te laten focussen op het spuiten van keukens. Nog steeds vormen Hans en Michael samen de directie.

Dat het focussen op keukens een succes is, blijkt wel uit de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Inmiddels verwerkt het bedrijf gemiddeld 20 keukens per week! Naast Hans en Michael zijn ook Jacinta, Roy en Kelly actief binnen het bedrijf. Keukens-spuiten is hiermee een uniek familiebedrijf waarbij de spreekwoordelijke gezelligheid in de keuken echt leeft!

“Juist daarom is een klant bij www.keukens-spuiten.nl geen nummertje, maar willen we met onze persoonlijke aanpak dat klanten 100% tevreden zijn met het eindresultaat.”

1. Eigen team

Keukens-spuiten.nl beschikt over een eigen team van schilders en spuiters tot aan kleuradviseurs.

2. Sinds 1992

Sinds 1992 zijn wij actief in de industriële spuitindustrie in zowel Nederland als Belgie. Vanaf 2016 zijn wij ons gaan richten op het spuiten van keukens.

3. Familie

Keukens-spuiten.nl is een echt familiebedrijf. Met twee generaties en vijf familieleden komt het familiegevoel in het hele werkproces terug.

4. 100% Focus

Keukens-spuiten.nl heeft 100% focus op het spuiten van keukens. Wij zijn dus oprecht specialisten in het spuiten van keukens.

5. Persoonlijk

Wij geven al onze klanten altijd persoonlijk advies op maat. In zowel de planning, kleurkeuze als afwerking.

6. Garantie

Standaard krijg je altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk wanneer je jouw keuken laat spuiten bij Keukens-spuiten.nl.

Ontmoet ons team

Samen zijn wij Keukens-spuiten.nl! Specialisten met een scherp oog voor kleur, afwerking & detail. We zijn dagelijks met veel energie & plezier aan het werk om jouw keuken als nieuw te maken.
Kantoor
Directeur
Hans
Directeur
Michael
Verkoop & Kleuradvies
Jacinta
Marketing
Kelly
Verkoop
Melissa
Verkoop
Vivian
Planning & Garantie
Roy
Verkoop
Martine

Spuiterij

Spuiterij
Ryan
Spuiterij
Tinus
Spuiterij
Thomas
Spuiterij
Tim
Buitendienst
Buitendienst
Jeffrey
Buitendienst
Joel
Buitendienst
Jordy
Buitendienst
Jeroen
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu