Soorten keukens

Wij spuiten elk type keuken als nieuw
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

Ben je op zoek naar een professionele keuken spuiterij om jouw keuken een opfrisbeurt te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Keukens-spuiten beschikt over ruim 30 jaar ervaring in het professioneel spuiten van alle soorten keukens. Of het nu gaat om een houten keuken, gelakte keuken, folie keukens of een kunststof keuken wij zorgen ervoor dat jouw keuken eruit ziet als nieuw.

Vraag nu geheel gratis & vrijblijvend een offerte op maat aan voor jouw keuken.
Offerte aanvragen
Bekijk hier de referenties met voor & na foto’s of verdiep je in het kleuradvies!
Onze referenties
loes westerhof
loes westerhof
op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
kees pelt van
kees pelt van
Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
Tarquin
Tarquin
Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
Jose van Nuland
Jose van Nuland
Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
Elisabeth Mohy el Dine
Elisabeth Mohy el Dine
Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
peter wehrmeijer
peter wehrmeijer
good performance
Henk Eerkes
Henk Eerkes
Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
B Vreugde
B Vreugde
Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
george sandru
george sandru
We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
Erik
Erik
Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!

Houten keukens spuiten

Wil je jouw houten keuken laten spuiten? Lees hier alle informatie over het laten spuiten van een houten keuken.
Meer informatie

Folie keuken spuiten

Wil je jouw folie keuken laten spuiten? Lees hier alle informatie over het laten spuiten van een folie keuken.
Meer informatie

Kunststof keuken spuiten

Wil je jouw kunststof keuken laten spuiten? Lees hier alle informatie over het laten spuiten van een kunststof keuken.
Meer informatie

Gelakte keuken spuiten

Wil je jouw gelakte keuken laten spuiten? Lees hier alle informatie over het laten spuiten van een gelakte keuken.
Meer informatie

Advies op maat

Ben je op zoek naar een oplossing gericht op jouw persoonlijke situatie. Neem snel en gemakkelijk contact op met onze specialisten.
Meer informatie
Meer weten of advies op maat nodig?
Heb je nog vragen of wens je specifiek advies op maat over het laten spuiten van jouw keuken? Neem dan direct contact op met onze specialisten. 
Of vraag direct een offerte aan.

Je ontvangt binnen 48 uur gegarandeerd reactie op jouw (offerte) aanvraag.
Offerte aanvragen
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu