Keukenkastjes wrappen of verven

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Jouw keukenkastjes wrappen of verven?

Het pimpen van je keukenkastjes wordt steeds meer in begrip. Wanneer je je huidige keukenkastjes beu bent of wanneer je een nieuw huis koopt en de bestaande keuken wil houden.

Je hebt dan de keuze om je keukenkastjes te laten wrappen of verven. Het pimpen van je keuken scheelt namelijk enorm veel in de prijs wanneer je dit vergelijkt met het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Zelf je keukenkastjes wrappen of verven is een lastig en tijdrovende karwei. Kies daarom voor een gemakkelijke én snellere keuze: jouw keuken laten spuiten door Keukens-spuiten.nl.

Je keukenkastjes wrappen

Het verschil tussen een keuken wrappen en een keuken spuiten, is dat niet elke keuken gewrapt kan worden. Waar we dan weer wel elke keuken kunnen spuiten bij Keukens-Spuiten.nl

Wanneer je jouw keukenkastjes wil laten wrappen, is het belangrijk dat de ondergrond van jouw keukenkastjes glad is. Zo kunnen we een keuken met latjes op je kastjes niet wrappen en is het belangrijk dat er niet te veel beschadigingen op je keukenkastjes zitten. Zijn deze er wel? Dan zul je ze eerst moeten repareren. 

Het laten spuiten van je keukenkastjes is daarom veel gemakkelijker. Dit gaat altijd goed en kan bij iedere keuken, óók als er beschadigingen aanwezig zijn en het oppervlak niet overal glad is.

 

De keukenkastjes verven

Je kan er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het verven van je keukenkastjes. Let op, dit is een enorm tijdrovende en flinke klus om aan te pakken. Vaak verkijk je je ook op de kosten, want dit blijft niet bij alleen een pot verf.  

Voor je aan de slag gaat met het verven van de keuken is het belangrijk dat je de keuken ontvet, de keukenfrontjes opschuurt, de keuken in de primer zet en uiteindelijk gaat verven. Vaak moet je meerdere lagen verf aanbrengen. 

Wil jij jouw keukenkastjes graag een nieuwe look geven? Kies dan voor het laten spuiten van je keuken. Dat scheelt een hoop frustratie en tijd.

Laat jouw keukenkastjes spuiten door Keukens-spuiten.nl

Met al meer dan 30 ervaring in het spuiten van keukens, spuiten we ook graag jouw keuken in de gewenste kleur! Met onze gratis haal- en brengservice door heel Nederland én België, zorgen wij binnen een korte tijd voor een compleet nieuwe keuken! Elke kleur is mogelijk als je jouw keuken laat spuiten. Bovendien krijg je 3 jaar garantie op het spuitwerk van je keuken.

Interesse in het laten spuiten van je keuken? Neem gerust contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Voor

Na

Laat jouw keuken spuiten door Keukens-spuiten.nl

Keukens-spuiten.nl spuit al meer dan 30 jaar keukens in elke gewenste kleur. We halen gratis jouw keukenkastjes op en brengen ze na het spuiten weer terug bij jou door heel Nederland en België. Kies voor de kleur die jij het mooist vindt. Elke kleur is mogelijk als je jouw keuken laat spuiten. Bovendien krijg je 3 jaar garantie op het spuitwerk van je keuken.

Interesse in het laten spuiten van je keuken? Neem gerust contact met ons op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Onze referenties
loes westerhof
loes westerhof
op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
kees pelt van
kees pelt van
Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
Tarquin
Tarquin
Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
Jose van Nuland
Jose van Nuland
Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
Elisabeth Mohy el Dine
Elisabeth Mohy el Dine
Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
peter wehrmeijer
peter wehrmeijer
good performance
Henk Eerkes
Henk Eerkes
Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
B Vreugde
B Vreugde
Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
george sandru
george sandru
We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
Erik
Erik
Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!
Hoe werkt het verven of wrappen van uw keukenkastjes?

1. Offerte aanvragen

Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het contact formulier samen met een duidelijke foto.
Voeg 06-57096190 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de keuken op via WHATSAPP. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans erbij te vermelden.
Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen naar nummer 06-57096190. Wij staan graag voor u klaar.

2. Kleurbepaling

Mocht u zoals honderden andere Nederlanders die u voorgingen vertrouwen hebben in onze organisatie en akkoord gaat met de offerte dan kunnen we de kleur bepalen. Indien u kiest voor wit-, zwart- of grijstinten kunnen wij hiervan de stalen toesturen om de kleur te kiezen. 

Wenst u een kleur advies? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom! Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we u helpen uw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en u kunt al wat spuitwerk bekijken. Dit graag op afspraak zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

3. Demontage & Schilderen

Op het moment dat alles besproken is pakken we de agenda erbij en plannen we een datum voor uitvoering. U hoeft voor de complete uitvoering maar 2 dagen vrij te houden.

Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de keukendeuren en -laden demonteren en zij zorgen ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag verven zij ook de vaste delen van uw keuken in de gekozen kleur. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide schilders met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Het is tenslotte wel uw keuken!

4. Keuken spuiten

Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met lak dan wordt deze door ons verwijderd. Eventueel oneffenheden worden in kaart gebracht.
Grondlak/schuren: De keuken deuren en laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten, zijn het MDF deuren (als folie is verwijderd) dan worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.
Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.
Polijsten: Als u kiest voor hoogglans afwerking doen wij de voorzijde polijsten voor een mooi en strak eindresultaat.
Controle: Zodra dat alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.
5. Montage van uw keuken
Op de afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.
OFFERTE AANVRAGEN
Wat wij voor je uit handen nemen
Duidelijke en heldere afspraken inzake het demonteren en monteren van jouw keuken
Het volledig reinigen & ontvetten van jouw keuken voordat we deze gaan spuiten
Het schuren en in de grondlak plaatsen van jouw keuken
Volledig rondom of enkel de buitenzijden spuiten van jouw keuken.
Indien gewenst het monteren van nieuw gekozen grepen op jouw frontjes
Altijd 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken
Benieuwd wat wij voor je
kunnen betekenen?
Ben je benieuwd wat wij voor jou of jouw keuken kunnen betekenen? Onze specialisten beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in het spuiten van keukens op maat. 

Desgewenst kunnen wij jou dan ook altijd van passend advies op maat voorzien. 

Standaard reageren wij altijd binnen 48u op uw vraag. Wens je direct te weten wat het kost om jouw keuken te laten spuiten? 

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu