30-jarig jubileum www.keukens-spuiten.nl

Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Hans en Jacinta zijn 30 jaar geleden de eigen spuiterij gestart. Op 1 februari vierde het bedrijf dit jubileum. “Ondanks dat we door de jaren heen verschillende namen hebben gehad, willen we deze mijlpaal niet aan ons voorbij laten gaan. Lange tijd hebben we niet stilgestaan bij dit soort mooie momenten en dat willen we vanaf nu toch anders gaan doen. Het is jammer dat het precies in de tijd van corona valt, want we zouden hier graag op willen proosten met onze werknemers,” zegt Hans.

Hij vervolgt dat er in deze 30 jaar veel veranderd is. Het bedrijf is gestart als meubel- en interieurspuiterij met voornamelijk zakelijke klanten. “Tegenwoordig gaan we als Keukens-spuiten.nl door het leven, gericht op de particuliere markt. In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid naar drie vestigingen en een enthousiaste en bekwame groep van werknemers. Door in Roosendaal, Vianen en Eindhoven gesitueerd te zijn, willen we dichter bij de klant staan.”

Jacinta, de vrouw van Hans, vult aan dat de klant tegenwoordig meer bezig is met het interieur thuis. “Als kleuradviseur binnen het bedrijf merk ik dat door de jaren heen ook bij de klant veel is veranderd. Er wordt meer van interieur veranderd op kortere termijn. Mensen worden geïnspireerd door de interieurprogramma’s en bladen.

En ook durven mensen meer qua kleurkeuzes. Dat is voor mij wel heel leuk. Soms zijn er klanten in de showroom die al snel naar wit neigen. Dit voelt dan safe of ze weten niet goed wat anders mooi staat. En dan gaan ze super enthousiast weg met een hele toffe bruine, blauwe of groene kleur.

Daar doe ik het echt voor!”

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu