Keukens-spuiten.nl bij De Grote Huisverbouwing

Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Televisiedebuut bij De Grote Huisverbouwing

Heb je ons al voorbij zien komen op televisie? Keukens-spuiten.nl maakte laatst haar tv-debuut op SBS6. Wij waren uitgenodigd voor het televisieprogramma De Grote Huisverbouwing! Onwijs leuk om zo met ons unieke familiebedrijf op veel beeldschermen te verschijnen. Michael, een van onze directeurs, was te zien in het programma.

Wat is De Grote Huisverbouwing?

Elke week is De Grote Huisverbouwing op zondag en maandag te zien op SBS6. Creatief uitvoerder Albert Stokkers en interieurdesigner Djamilla Smits nemen iedere week een compleet huis onder handen. Bij de metamorfose wordt gedacht aan elke kamer. Van de woonkamer en slaapkamer(s), tot de badkamer, hal en het toilet. Uiteraard kan de keuken niet achterblijven en wordt aan deze centrale ruimte in huis ook de nodige aandacht besteed. Keukens-spuiten kan bij deze ruimte niet ontbreken. Vandaar dat wij in een aflevering te gast waren om te vertellen over onze expertise.

OFFERTE AANVRAGEN

TV-momenten van Keukens-spuiten.nl

Seizoen 3 | Aflevering 2 - 2 April 2023

Keukens-spuiten.nl is te zien in aflevering 2 van zondag 2 april 2023. Voor deze aflevering van De Grote Huisverbouwing reisde ‘onze’ Michael af naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Het desbetreffende huis dat hier staat, is in de afgelopen jaren flink verduurzaamd. Door deze focus bleef het interieur achter. Tijd om daar aandacht aan te besteden! Het huis kreeg een volledige make-over en zo ook de keuken.

Aan ons was gevraagd om de keuken te wrappen, maar wij zagen al snel dat dit niet mogelijk was. De oplossing? Alle keukendeuren spuiten! De vastzittende keukenonderdelen kregen ter plekke van de schilder een nieuwe laag verf. Michael nam alle keukendeuren mee naar de spuiterij van Keukens-spuiten.nl. Het proces duurde ongeveer anderhalve week en daarna konden de bewoners echt genieten van een prachtig eindresultaat.

Bekijk volledige aflevering

Seizoen 4 | Aflevering 5 - 19 November 2023

In aflevering 5 ons team aan de slag bij Loïs en Dave, ze wonen sinds 3 jaar in Almere en hebben een zoontje, Siem. Het jonge gezin zit in een heftige periode vanwege de hersentumor die bij Dave is ontdekt. 

De keuken zelf was nog prima, alleen moest deze voorzien worden van een nieuwe kleur: "antraciet". Dan bied het spuiten van je keuken de ideale uitkomst! 

Bekijk volledige aflevering

Seizoen 5 | Aflevering 1 - 24 Maart 2024

In de eerste aflevering van seizoen 5 bevindt het team zich in Leusden, waar Anja al meer dan 20 jaar haar thuis heeft. Na het verlies van haar man Ties, leek zowel haar leven als haar interieur stil te staan. Maar met hulp van het team staat Anja klaar voor een nieuwe start. Wij van Keukens-spuiten.nl zijn aan de slag gegaan met een mooie nieuwe look voor de keuken. Bekijk hier het eindresultaat.

Bekijk volledige aflevering

Binnenkort meer...

Kun je niet wachten op onze volgende aflevering en wil je graag meer inspiratie. Bekijk onze projecten via de knop hieronder.

Bekijk projecten

Seizoen 3 | Aflevering 6 - 30 April 2023

Ook in aflevering 6 van zondag 30 april 2023 was Keukens-spuiten.nl te zien tijdens de volledige metamorfose van de keuken! Want ook in een relatief kleine ruimte, kan het opknappen van je keuken veel doen voor de gehele sfeer van je woning. We gaven de woning van Tim en Eszra in Dordrecht een compleet nieuwe look met een frisse groene kleur in de keuken! 

Bekijk volledige aflevering

Seizoen 4 | Aflevering 1/2 - 23 Oktober 2023

In de eerste twee afleveringen gaat ons team aan de slag voor Mirjam, een alleenstaande moeder met vier puberzoons uit Velp. Door het overlijden van haar man, is de tijd in het verouderde huis stil blijven staan. We hebben de keuken een volledige make-over gegeven. De keukenkastjes zijn in een andere kleur gespoten. Daarnaast is er een nieuwe achterwand geplaatst en hebben we het keukenblad wit gewrapt. Bekijk hier het eindresultaat.

Bekijk volledige aflevering

Seizoen 4 | Aflevering 6 - 26 November 2023

In aflevering 6 van seizoen 4 gaat het klusteam aan de slag bij Emmy en Alex. Zij zijn al 22 jaar gelukkig samen en wonen in Etten-Leur. Het bijzondere aan hun verhaal, is dat zij terugkeren naar het ouderlijk huis van Emmy.  

Bij de keuken van Emmy en Alex liet het folie los van de deurtjes. Dit is een veelvoorkomend probleem in Nederland. In zulke gevallen verwijderen wij het folie zodat we de mdf deurtjes kunnen spuiten. Bekijk hier het eindresultaat! 

Bekijk volledige aflevering

Seizoen 5 | Aflevering 2 - 31 Maart 2024

In aflevering 2 van seizoen 5 gaat het team aan de slag in Hoogkarspel, waar Ed en Liënne al meer dan 30 jaar in dezelfde woning wonen. Ze verlangen naar eenheid en een warme sfeer in hun interieur. Ons team heeft hun wens ter harte genomen en is begonnen met het spuiten van de keuken, een gedurfde stap om de ruimte een frisse, moderne uitstraling te geven terwijl de warmte behouden blijft. Bekijk hier het eindresultaat!

Bekijk volledige aflevering

Goedkoper én duurzamer dan een nieuwe keuken

Onze werkwijze en diensten passen perfect binnen een duurzame woning als die van de aflevering. Bovendien is keukens spuiten tot wel 80% goedkoper dan een volledig nieuwe keuken aanschaffen en in de desbetreffende ruimte laten plaatsen. Met een nieuw gespoten keuken ontstaat er een fijne sfeer en leeft de spreekwoordelijke gezelligheid echt in deze woonruimte! Iets wat ook te zien was in De Grote Huisverbouwing bij SBS6.

Krijg persoonlijk advies op maat van onze specialisten

Heb je na het zien van de aflevering van De Grote Huisverbouwing interesse gekregen in het laten spuiten van jouw keuken? Neem dan gerust contact op met Keukens-spuiten.nl! Wij voorzien je van persoonlijk advies en zijn CBW-erkend. Zo ben je altijd zeker van jouw aankoop en profiteer je daarnaast van 3 jaar garantie. We spreken je graag binnenkort.

OFFERTE AANVRAGEN
Onze referenties
loes westerhof
loes westerhof
op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
kees pelt van
kees pelt van
Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
Tarquin
Tarquin
Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
Jose van Nuland
Jose van Nuland
Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
Elisabeth Mohy el Dine
Elisabeth Mohy el Dine
Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
peter wehrmeijer
peter wehrmeijer
good performance
Henk Eerkes
Henk Eerkes
Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
B Vreugde
B Vreugde
Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
george sandru
george sandru
We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
Erik
Erik
Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!
Hoe werkt het laten spuiten van jouw keuken?

1. Offerte aanvragen

Vul je naam, woonplaats en emailadres in op het contact formulier samen met een duidelijke foto.
Voeg 06-57096190 toe aan je contacten & stuur gemakkelijk een foto van jouw keuken op via WHATSAPP. Vergeet niet je naam, woonplaats, e-mailadres en wensen wat betreft kleur en glans erbij te vermelden.
Mocht je ons willen spreken of je hebt eerst wat vragen dan kun je natuurlijk ook altijd bellen naar nummer 06-57096190. Wij staan graag voor je klaar.

2. Kleurbepaling

Als je akkoord bent met de offerte kunnen we de kleur bepalen. Van onze standaardkleuren zijn kleurkaarten op te vragen die we gratis naar je versturen.

Wens je een kleuradvies? Dan nodigen wij je graag uit in onze showroom! Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we je helpen jouw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en je kunt al wat spuitwerk bekijken. Dit graag op afspraak zodat we goed de tijd voor je kunnen nemen.

3. Demontage & Schilderen

Op het moment dat alles besproken is pakken we de agenda erbij en plannen we een datum voor uitvoering. Je hoeft voor de complete uitvoering maar 2 dagen vrij te houden. 

Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de keukendeuren en -laden demonteren en zorgen zij ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag schilderen zij ook de vaste delen van jouw keuken in de gekozen kleur. Dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide schilders met minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Het is tenslotte wel jouw keuken!

4. Keuken spuiten

Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met lak dan wordt deze door ons verwijderd. Eventuele oneffenheden worden in kaart gebracht.
Grondlak/schuren: De keukendeuren en -laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten, zijn het MDF deuren (als folie is verwijderd) dan worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.
Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.
Polijsten: Als je kiest voor hoogglans afwerking polijsten wij de voorzijde voor een mooi en strak eindresultaat.
Controle: Zodra alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar jou.
5. Montage van jouw keuken
Op de afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij je worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu