Veelgestelde vragen

Vind hier al je antwoorden
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
FAQ

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

+
-

In principe zijn alle kleuren mogelijk. Wel werken we met een aanbod van zo’n 45 standaard kleuren, waar we ook kleurstalen van beschikbaar hebben. Deze kleurstalen zijn door onszelf geschilderd. Dit zijn bijvoorbeeld trendkleuren, maar ook de kleuren die het meest gekozen worden.

Hoelang zijn wij onze deurtjes kwijt?

+
-

We werken volgens het systeem dat wij op maandag/dinsdag/woensdag de keuken op komen halen (indien nodig demonteren). De week erna op donderdag/vrijdag komen we de keuken terugbrengen (indien nodig monteren). Let wel op, bij een hoogglans keuken hebben we een week extra nodig.

Werken jullie landelijk?

+
-

Ja we werken landelijk, afstand maakt voor ons geen verschil. Dit wordt dus niet mee berekend in de offerte.

Berekenen jullie de prijs per m2 of per deurtje?

+
-

We berekenen de prijs van de keuken niet per m2, maar we kijken naar het totale aantal fronten wat gespoten moet worden. Kies je voor eenzijdig of tweezijdig spuiten? Ook dit beïnvloed de prijs van het spuitwerk.

Een foto van de keuken samen met jouw wensen geeft ons een beeld van de hoeveelheid werk, zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken.

Hoe snel kan mijn opdracht uitgevoerd worden?

+
-

We plannen altijd een paar weken vooruit. Houd hier zelf ook rekening mee in jouw planning. Laat dit je niet tegen houden om een offerte aan te vragen. Onze planning kan altijd kijken naar de mogelijkheden om het sneller uit te voeren dan wij in eerste instantie voorstellen.

Transportprijs voor Nederland/België?

+
-

We hanteren voorrijkosten van €85,- in Nederland en België.

Kies je ook voor de- en montage en/of het schilderen van de vaste delen, dan vervallen de voorrijkosten.

Wat zijn jullie prijzen?

+
-

De prijs verschilt per keuken. Dit hangt af van de volgende werkzaamheden:

  • Wil je de deurtjes laten spuiten aan 1 of aan 2 zijden?
  • Hoeveel deuren/lade fronten zijn het en is er een deurtje met glas?
  • Hoeveel schilderwerk zit er aan de keuken? Kunnen we het in 1 dag afschilderen afhankelijk van de dekking. Bijvoorbeeld van blauw naar wit schilderen dekt niet in 1 keer.
  • Voer je zelf de- en montage uit of doen wij dit?
  • Wil je zijdeglans of hoogglans? Voor hoogglans rekenen wij een meerprijs.
  • Wil je alles in 1 kleur of meerdere kleuren?

Als er folie op de deuren zit, wordt deze dan altijd verwijderd?

+
-

We gaan te werk volgens de afspraken op de orderbevestiging. Als je de deurtjes laat spuiten dan is het verstandig om de folie te verwijderen. Het zou zonde zijn als wij de deurtjes hebben gespoten en dat na een jaar de folie alsnog los gaat laten. In principe halen we bij foliekeukens dus altijd de folie eraf. Indien dit niet op de orderbevestiging is vermeld dan kan dit alsnog, maar wel tegen een meerprijs. Tenzij het echt niet mogelijk is om de folie te verwijderen, maar dan zullen we contact opnemen.

Hoe kan ik zien of er folie op de deurtjes zit?

+
-

Meestal kun je dit zien doordat de binnenzijde van het deurtje wit is en de buitenzijde is de folie op kleur. Als de kleur van de binnenzijde hetzelfde is als de buitenzijde dan kun je het zien doordat er een kleine afscheiding zit tussen de binnenzijde en kopkanten.

Kunnen alle soorten keukens gespoten worden?

+
-
Ja, alle soorten keukens kunnen gespoten worden. Soms vereist een ander soort materiaal een andere bewerking. Hier houden we bij ons in de spuiterij rekening mee.
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu