Bedrijf in beeld

Keukens spuiten
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
In het filmpje komen de vijf stappen van Keukens-spuiten.nl naar voren, namelijk:

Ken je dat? Je hebt een goed idee. En dan ga je kijken naar de prijs en dan schrik je eigenlijk. Dat had ik dus ook! Het leek me heel leuk om een bedrijfsfilmpje te maken voor Keukens-spuiten.nl. Want hoe tof is het als we in een paar minuten aan iedereen kunnen laten zien wie we zijn en hoe we te werk gaan? Toen ik eenmaal een offerte kreeg begon ik te twijfelen.

Toen dacht ik, waarom maak ik zelf geen filmpje? En dat was lastiger dan ik in eerste instantie dacht. Ik kreeg allemaal twijfels! Kan ik dit wel? Hoe moet ik dit aanpakken? En wat laat je normaal gesproken in een bedrijfsfilmpje zien? Wat al wel zeker was: we hadden een keuken nodig met een goed verschil tussen voor en na. Gelukkig hadden we al snel lieve mensen gevonden bij wie we het proces van het spuiten van hun keuken vast mochten leggen.

 

In het filmpje komen de vijf stappen van Keukens-spuiten.nl naar voren, namelijk:

  1. Offerte aanvragen
  2. Kleurbepaling
  3. Demontage & schilderen
  4. Losse delen van je keuken spuiten
  5. Montage

 

Na wat knippen en plakken en héél vaak hetzelfde verhaal ingesproken te hebben, is er een filmpje uit gerold. Het is misschien niet zo professioneel als anders, maar mijn doel is bereikt. Met dit filmpje kan ik jullie laten zien wie we zijn en hoe we te werk gaan. Ben je benieuwd? Bekijk dan ons filmpje.

 

Bedrijf in beeld
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu