Blog: Corona gooide roet in het eten

Het laatste nieuws
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Corona gooide roet in het eten…

Het regelen van het opknappen van onze benedenverdieping kon gaan beginnen, waaronder de keukenrenovatie. De winkels mochten begin dit jaar weer open en dat was ook direct ons startsein. En daar gingen we hoor! Eerst de zaken regelen waar een lange levertijd op zit. Daarna konden we gaan nadenken over de keuken.

 

Keukenrenovatie

Zoals je misschien al hebt gelezen in een eerdere blog, gaan we onze eigen keuken ook renoveren. Het spuiten van de keuken zal hier onderdeel van zijn. Ook komt er een nieuw blad, een nieuwe achterwand en nieuwe apparatuur. Eigenlijk blijft er maar weinig over van de keuken die er nu staat. Waarom we dan niet voor een nieuwe keuken kiezen? Onze indeling blijft gelijk. De keuken zelf is ook nog van prima kwaliteit. We willen alleen graag een andere stijl en de apparatuur is wel echt aan vervanging toe.

Eenmaal bij woonboulevard Poortvliet liepen we Keukenwereld binnen. Een mooie winkel met heel veel keukens ter inspiratie. We wisten gelukkig al precies wat we wilden. Een kleinigheidje was wel: we hadden de keuken niet opgemeten, dus het enige wat we die dag konden doen was een afspraak maken met de adviseur. Prima! De eerste stap is gezet, dachten we.

Corona
Dit keer zouden we goed voorbereid weg gaan. Alleen kwam de dag van tevoren het bericht dat de adviseur met wie we een afspraak hadden, thuis zat vanwege corona. Er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. Nog voor ik daar naar had kunnen kijken, werd ik zelf ziek en kwam ik in quarantaine te zitten met onze dochter. Mijn man had het behoorlijk druk op het werk, want iedereen om ons heen leek wel corona te hebben of in quarantaine te zitten.

 

Het alternatief, waar we ondertussen allemaal wel aan gewend zijn geraakt, was online bestellen. Een 3-in-1 kokendwaterkraan en de nieuwe wasbak waren snel besteld. Toen kwamen we bij de apparatuur. Je kunt niks in het echt zien, niks opendoen, voelen of horen. Het was puur bestellen van een plaatje. Ik had veel tijd, want ik zat in quarantaine. Al was ik het na een paar offertes aanvragen wel beu. We gingen gewoon bestellen en dan zouden we wel zien, was de conclusie. Michael had ook wel wat anders aan zijn hoofd.

Eind goed al goed?
Hopelijk kunnen we dat straks gaan zeggen als de apparatuur gebracht is. Op goed geluk hebben we een nieuwe koelkast, inductiekookplaat, combimagnetron en een afzuigkap besteld. Nu nog hopen dat het geleverd gaat worden en dat het past. En misschien nog wel belangrijker: dat het straks allemaal mooi bij elkaar staat. We zijn vast niet de enige bij wie het zo loopt, toch? In de volgende blogs lees je hoe dit verder gegaan is.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu