Eigen keukenrenovatie

Blog 1
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

En toen zaten we opeens zelf in de lastige situatie van een keuken renoveren en alle keuzes die daarbij komen kijken. Hieronder zie je een foto van onze keuken nu. We hebben lang op Pinterest rondgekeken en we hebben veel gekeken naar ‘Kijken zonder kopen’, dus we weten wel ongeveer wat we willen. We halen namelijk de bovenkastjes weg. De afzuigkap gaat weg, alle tegeltjes zullen worden verwijderd, alle apparatuur gaat vervangen worden, we gaan het blad vervangen, we nemen andere handgrepen en dan gaan we natuurlijk de keuken zelf in een nieuwe kleur spuiten.

Ja, ik weet het. Wat een project! Maar dit is eigenlijk wat best veel klanten van ons ook doen. De keuken zelf is nog van goede kwaliteit. We hebben besloten om de opstelling gelijk te houden. Een nieuwe keuken is dus helemaal niet nodig. Precies wat ik zelf altijd tegen mensen zeg.

We hebben besloten om te starten met de kleur. Kiezen we die mooie kleur groen of kiezen we toch voor zwart? Of gaan we toch voor die nieuwe kleur die we nu in de showroom hebben? De Desert Squall, hoe tof en bijzonder is deze kleur! En ga ik die dan ook met een wit blad doen of wil ik dan combineren met veel zwart? Of blijf ik bij onze eerste keuze en kies ik voor groen, zoals we eigenlijk al vanaf het begin af aan van plan waren? Zoveel vragen… We hebben iemand laten komen om is een keer mee te kijken naar onze inrichting en welke kleuren hierbij passen.

Toch knap hoe snel sommige mensen een keuze maken als ze bij ons in de showroom zitten. We hebben in ieder geval een keuze kunnen maken. Knopen zijn doorgehakt! Zijn jullie er klaar voor? Het gaat worden: Inchyra blue die we namaken van Farrow & Ball. Zij omschrijven de kleur als “a dark blue grey”. Het is de blauwe staal hierboven! Totaal iets anders dan we van plan waren dus. Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu