Een echt familiebedrijf

Maar wie werkt er precies?
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Een nieuwe blog, dus ook een nieuw onderwerp. Eerder heb ik al eens laten vallen dat www.keukens-spuiten.nl een familiebedrijf is. En ik heb ook beloofd hier nog in een andere blog op terug te komen. Aan het onderwerp kun je natuurlijk al zien dat vandaag de dag is!

Ik wil jullie graag kort vertellen over de familie Heskens! Het bedrijf is ooit gestart door Hans Heskens met zijn vrouw Jacinta. Het bedrijf is eigenlijk altijd een meubel- en interieurspuiterij geweest. Het bedrijf heeft op verschillende locaties gezeten, is gegroeid en weer geslonken. En uiteindelijk is het bedrijf als meubel- en interieurspuiterij Roosendaal op de Westelijke Havendijk terechtgekomen. Tegenwoordig zorgt Hans ervoor dat de spuiterijen in Roosendaal, Vianen en Eindhoven draaien en kwaliteit afleveren. Jacinta heeft altijd al gevoel gehad voor kleuren en trends en heeft een grote interesse in inrichting en wonen. Ze is zich daarin gaan specialiseren en geeft dagelijks kleuradvies aan iedereen die dat wenst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct na het afronden van school zijn zonen Roy en Michael in het bedrijf gekomen. Als kleine kinderen kwamen zij natuurlijk met regelmaat in de spuiterij. Waar Roy even een kleine omweg heeft genomen, is Michael blijven hangen. Samen met Hans heeft hij uiteindelijk Keukens-spuiten.nl opgestart waar zij samen eigenaar en directie van zijn. Roy kwam na een kort avontuur weer terug op het nest en heeft de buitendienst onder zijn hoede genomen. Daarbij zorgt hij voor de juiste planning van alle buitendienstactiviteiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

En toen kwam ik. Het begon als een grapje thuis, maar al snel was het plan ook werkelijkheid geworden en nu werk ik er alweer even. Mijn hoofdtaak is werken aan de marketing. Al ben ik soms het manusje van alles. Erg afwisselend en zeker leuk!

Ondertussen is Keukens-spuiten.nl verder gegroeid en er zijn meer werknemers van buiten de familie gekomen. Kan ook niet anders natuurlijk! En dit is ook wel weer erg fijn, want zonder alle die collega’s die geen familie zijn, waren we niet waar we nu staan. Toch hopen we altijd wel familiaal te blijven. Waar staan we over 20 jaar? De tijd zal het leren… De herinneringen komen weer spontaan terug bij Hans en Jacinta als ze de kleinkinderen nu soms zien in de spuiterij of op kantoor.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu