Jouw keuken in een andere kleur

Waar kies jij voor?
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om aan het spuiten van je keuken te denken. De keuken in jullie nieuw aangekochte woning is bijvoorbeeld niet jullie smaak. De witte keuken die jullie al 15 jaar hebben, is vergeeld. Je bent gewoon uitgekeken op de kleur van je keuken of je gaat je inrichting veranderen. Of de folie van de keukenkastjes laat los. Allemaal op te lossen door jouw keuken een andere kleur te geven. Of door bijvoorbeeld alleen de keukenkastjes te laten spuiten.

Het voordeel van het geven van een nieuwe kleur aan jouw keuken of jouw keukenkastjes, is dat je gelijk voor een heel nieuwe look kunt gaan. Met een nieuwe handgreep herken je de keuken niet meer terug. Al hoeft het niet natuurlijk niet altijd zo te zijn. Een paar tinten witter om jouw keuken wat op te frissen is ook een optie.

 

Nu vragen jullie je vast af waarom ik onderscheid maak tussen de hele keuken een andere kleur of alleen de keukenkastjes een andere kleur. De reden is dat je zelf kiest wat wij allemaal voor je uit mogen voeren. In de meeste gevallen kiest iemand voor een nieuwe kleur voor de gehele keuken. Oftewel, alles wat gedemonteerd kan worden en ook alle vaste delen krijgen dezelfde kleur.

Al maken wij ook regelmatig mee dat alleen de keukenfronten gespoten worden. Je kunt hiervoor kiezen als je bijvoorbeeld een keuken hebt waarvan de folie loslaat. Soms willen mensen dan graag (voor zover mogelijk) dezelfde kleur terug, zodat de fronten weer mooi staan bij de rest van de keuken.

Een andere optie heb je bijvoorbeeld bij houten keukens. Als de vaste delen houtkleurig blijven kan een combinatie met gekleurde fronten erg mooi zijn. En uiteindelijk moet jij de keuken mooi vinden! Als daar alleen het spuiten van de fronten voor nodig is, dan kunnen wij dat doen. Of we schilderen ook de vaste delen en geven zo de hele keuken een andere kleur. Wat een opties hé! Daarom is het belangrijk om van te voren goed na te denken wat je zelf mooi zou vinden.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu