Keukens Spuiten Eindhoven

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Gratis 'verzorgd' ophalen en terugbrengen door heel Nederland!
Wij spuiten uw keuken in Eindhoven weer als nieuw
Uw bestaande keuken of nieuw aangekochte keuken overspuiten in een andere kleur? Dat kunnen wij voor u regelen bij Keukens Spuiten Eindhoven! Het is niet alleen goedkoper dan een nieuwe keuken, maar u kiest ook voor een duurzamere oplossing. Keukens-spuiten.nl heeft 30 jaar ervaring, volledige focus op het spuiten van keukens en een team van goed opgeleide mensen verdeeld over drie vestigingen. Onze hoofdvestiging is in Roosendaal en daarnaast zijn we ook in Vianen en Eindhoven gevestigd. Met deze vestiging Van Keukens Spuiten in Eindhoven proberen we dichterbij de klant te komen in het oosten en zuidoosten van ons land.

bekijk hier onze bedrijfsfilm
Jacinta geeft kleur advies - Grijs % Zwart
Kleuradvies
Het kiezen van de kleur is een belangrijke stap in het proces. Deze moet bij ons bekend zijn alvorens en er gepland gaat worden. Bijna elke kleur is mogelijk! Het is onmogelijk om van alle kleuren een kleurstaal te hebben, dus werken wij met aanbod van 40 standaardkleuren waar we eigen gespoten kleurstalen van beschikbaar hebben. U kunt kiezen uit een mat, zijdeglans of hoogglans afwerking. Wenst u een kleuradvies? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek met onze specialist Jacinta.
“Graag willen wij zeggen dat jullie super werk hebben geleverd"
“Graag willen wij zeggen dat jullie super werk hebben geleverd. Wow wat is het mooi geworden. Ik zal jullie zeker aanraden als mensen op zoek zijn naar spuitwerk. Hier een foto van voor en na. De keuken is een stuk lichter geworden zo met de witte deurtjes.”

Fam. Ploeg – Klant Keukens Spuiten Eindhoven


Bekijk alle projecten

Meer weten of advies op maat nodig?
Heeft u nog vragen of wilt u graag langskomen? Neem dan direct contact op met onze specialisten bij Keukens Spuiten Eindhoven via offertes@keukens-spuiten.nl of 06 – 57 096 190. Vanwege de verschillende vestigingen werken we op afspraak. We kunnen eventueel kleurstalen toesturen via de post. De offertebespreking en/of het kleuradvies is ook mogelijk online. Met jarenlange ervaring en kleurstalen hopen wij u te kunnen helpen in het proces naar een mooi gespoten keuken. Benieuwd naar de prijs voor het spuiten van uw keuken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan via het offerteformulier op onze website, e-mail of whatsapp. Vergeet niet om een duidelijke en overzichtelijke foto van uw keuken toe te voegen. Kiest u voor de mail of whatsapp, vermeld dan uw naam, woonplaats en e-mailadres. We streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen via de e-mail.

Meer weten of advies op maat nodig?

U ontvangt binnen 24h gegarandeerd reactie op uw (offerte) aanvraag.

Stel uw offerte samen

Copyright © 2023 All Rights Reserved
menu