Keukens Spuiten Vianen

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Een bezoek aan de spuiterij is alleen op afspraak mogelijk

Wij spuiten uw keuken in Vianen weer als nieuw

Het spuiten van keukens is ondertussen een begrip geworden in Nederland. Laat uw folie los? Past de keuken niet meer bij uw interieur of wilt u gewoon de keuken opfrissen? Vaak is de kwaliteit van de keuken nog goed en is het kopen van een nieuwe keuken niet nodig. Met het spuiten van je keuken zit je bij Keukens Spuiten Vianen aan het juiste adres! 

Onze hoofdvestiging zit in Roosendaal. De tweede vestiging zit in het midden van het land gevestigd, namelijk in Vianen (Utrecht). Zo zijn we voor meer mensen beter bereikbaar en dit maakt het voor ons gemakkelijker om bij u thuis aan het werk te gaan! We zijn bij Keukens Spuiten Vianen gespecialiseerd in het spuiten van keukens met wel 30 jaar ervaring in het spuiten van interieur. Het leveren van kwaliteit is ons doel en we willen u graag weer de uitstraling geven van een nieuwe keuken!
OFFERTE AANVRAGEN
Onze referenties
loes westerhof
loes westerhof
op alle details zijn gelet en met veel vakmanschap geschilderd door Jeroen en gelakt. Ook het kleuradvies heeft ons geholpen. de dag voor kerst opnieuw geinstalleerd. Ik kan iedereen dit familiebedrijf aanbevelen. Ook de bezichtiging van de spuiterij in Roosendaag heeft bijgedragen om in zee te gaan met dit bedrijf. Veel succes en mooi 2024 gewenst door familie westerhof
kees pelt van
kees pelt van
Topbedrijf met vakmensen, erg tevreden. Keuken is supermooi geworden
Tarquin
Tarquin
Keukens-spuiten.nl heeft bij bezoek aan de showroom actief meegedacht over de kleurkeuze. Prijsstelling is concurrerend. Afspraken worden keurig en op tijd nagekomen en je wordt goed geïnformeerd over de te volgen stappen. Kwaliteit van het spuitwerk is prima. Geen rare plekjes en mooi strak. Er blijft een klein flesje verf achter voor eventuele reparaties.
Jose van Nuland
Jose van Nuland
Heel blij met de keuze voor dit bedrijf! Goede afspraken en alles keurig op tijd, Cristina werkte zeer zorgvuldig en heel netjes! Vriendelijke vrouw een groot compliment voor haar! een grote verandering van een blank eiken keuken naar een lichte Taupe kleur, wij zijn er heel blij mee!
Elisabeth Mohy el Dine
Elisabeth Mohy el Dine
Wij zijn in november begonnen met het project. We werden heel vriendelijk geholpen via de mail. Wij zijn naar de stand in de jaarbeurs gegaan, omdat ik het lastig vond om de kleur te bepalen. Daar stond ook toevallig de keuken in de kleur die ik graag wilde. Ook daar super goed geholpen. Eigenlijk van A tot Z heel tevreden. Wij waren een beetje bang dat de nerf in het hout minder zichtbaar zou zijn, maar die is nog heel zichtbaar. Gewoon een compleet andere keuken. Ook de aflevering perfect. Uiterst vriendelijke jongeman. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader als er plannen zijn voor een nieuwe keuken.
peter wehrmeijer
peter wehrmeijer
good performance
Henk Eerkes
Henk Eerkes
Prima bedrijf. Afspraken prima nagekomen en het werk op de afgesproken tijd opgeleverd. Keurig vakwerk geleverd en prachtig resultaat. Dé- en montage aan huis door een prima vakman die alles ook nog eens keurig achterlaat! Héél tevreden.
B Vreugde
B Vreugde
Tijdens een toevallige ontmoeting in Bergen op Zoom kwam ik in contact met Keuken-spuiten. Na een babbeltje heb ik gelijk een afspraak gemaakt waarbij snel duidelijk werd hoe de vork in de steel zat. Een snelle maar deskundige en nette renovatie van mijn hoekkeuken in twee kleuren met nieuwe handgrepen. De monteur werkte keurig en vakkundig. Er was weinig rommel en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader. Hieronder het resultaat.
george sandru
george sandru
We had such a lovely experience with Keukens-spuiten. Very communicative, good prices, always on time and very professional! Use their services, because you will not regret it.
Erik
Erik
Een geweldige ervaring met dit bedrijf. Veel offertes elders ook opgevraagd (er zit immers veel prijsverschil in) maar Keukens-spuiten sprong erboven uit. Direct telefonisch contact en een zeer goede uitleg over wachttijden, werkwijze etc. Offerte was scherp geprijsd en geen probleem om iets te wijzigen omdat we toch zelf zaken wilden verfen. Na een showroom bezoek voor kleurkeuze helemaal overstag vanwege de professionaliteit die men ter plaatse liet zien. Het gehele proces van de keukenonderdelen voorbereiden tot en met spuiten werd uitgelegd en ook kon je het resultaat van actuele opdrachten fysiek zien. Dat geeft vertrouwen! Het halen en brengen van de keukenonderdelen gaat ook met alle voorzichtigheid. Eenmaal gespoten komt alles weer netjes ingepakt retour! Het resultaat mag er zijn, wij kunnen weer jaren vooruit. Kleur: Hampton-gray 30. De koof, plafond en muren hebben wij zelf met Renaulac muurverf (cloudy en concreet) geverfd. Deze combineren perfect met de HamptonGray 30.
Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een voorbeeld kunnen laten zien. Gedurende onze klantgesprekken laten wij altijd voorbeelden uit onze referenties zien. Ben je zelf aan het nadenken om je keuken te laten spuiten? Lees dan hier al onze referenties!

Claim nu 5% pakketkorting op je offerte bij Keukens-spuiten.nl

Actie geldig t/m 30 juni, dus wees er snel bij!

Vraag een offerte aan om je keuken te laten spuiten. Kies jij voor het spuiten van uw fronten, de- en montage en het schilderen van de vaste delen? Dan verdien jij onze 5% pakketkorting! Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van: 

  • CBW-erkend en 3 jaar garantie op het spuitwerk van jouw keuken
  • Een ruim assortiment aan standaardkleuren
  • Vrijblijvend kleuradvies van onze experts Jacinta en Regina
  • Professioneel spuitwerk van de specialist met meer dan 30 jaar ervaring.
Claim nu mijn korting

Gratis kleuradvies van Jacinta

Het kiezen van de kleur is een belangrijke stap in het proces van het spuiten van de keuken. Nadat de opdracht akkoord is moet de kleur gekozen gaan worden. We kunnen bijna alle kleuren mogelijk maken! Om te helpen in de kleurkeuze hebben we van ongeveer 40 kleuren eigen gespoten kleurstalen beschikbaar.

Onze grote stalen kunt u tijdens een bezoek op onze locatie(s) bekijken en de kleine kleurstalen worden eventueel toegestuurd via de post. Als eenmaal de kleur gekozen is zal uw opdracht naar de planning gaan. Komt u er zelf niet aan uit? Onze kleurspecialist Jacinta van Keukens Spuiten Vianen helpt u graag verder tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek voor kleuradvies.

Meer kleuradvies

Bekijk hier onze eerdere projecten

Ontdek onze recente keukenprojecten en laat je inspireren door de diverse afwerkingen en kleuren die we hebben toegepast. Klik op de afbeeldingen hieronder om een kijkje te nemen in de keukens die we hebben gespoten.

Keuken laten wrappen of spuiten?

Of je nu een wat verouderde keuken hebt of gewoon toe bent aan verandering, een volledige vervanging is niet altijd noodzakelijk. Zelfs oudere keukens kunnen nieuw leven ingeblazen worden door ze te laten spuiten of te wrappen.

Het is echter belangrijk om te weten dat niet elke keuken geschikt is om te wrappen. Wil je meer informatie hierover? Ontdek de verschillen tussen wrappen en spuiten door op onderstaande knop te klikken en maak een weloverwogen keuze voor de vernieuwing van jouw keukeninterieur.

Bij Keukens-spuiten.nl in Vianen staan we klaar om je te begeleiden bij deze keuze en om jouw keuken om te toveren tot een ruimte waar je weer trots op kunt zijn.

Meer informatie
keukens spuiten vianen

Keukens-spuiten.nl Vianen

De Biezen, De Limiet 20c
4131 NR Vianen

Contact 

Telefoon:  06 570 96 190
Email: info@keukens-spuiten.nl

Bezoek alleen op afspraak en mogelijk op de dagen:

Maandag
Woensdag
Zaterdag
 
9:00 - 13:00
9:00 - 13:00
9:00 - 16:00
OFFERTE AANVRAGEN
Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu