Stap 1 – Offerte aanvragen

Gemakkelijk en snel!
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend
Mocht je voor de mail of WhatsApp kiezen, geef dan wel aan bij welke offerteaanvraag de foto’s horen.

In een eerdere blog schreef ik over ons bedrijfsfilmpje en liet ik doorschemeren dat wij vijf stappen hebben in onze werkwijze. In deze blog zal ik daar wat dieper op ingaan. Kijk je liever toch het bedrijfsfilmpje? Kijk dan even naar de blog – bedrijf in beeld.

Voor degenen die toch verder lezen, bedankt! Ik weet natuurlijk niet in welke fase je zit wat betreft het spuiten van jouw keuken. Misschien zit je in de oriënterende fase of misschien gaan wij de keuken al wel spuiten. Laat ik in ieder geval gewoon bij het begin starten met de uitleg.

Stap 1 – Offerte aanvragen

Het is bij ons mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. We vragen om je gegevens, de specificaties van de keuken en foto’s. Hoe beter wij weten wat je wensen zijn, des te beter kunnen wij een gepaste offerte maken. De foto’s zijn eigenlijk nog het belangrijkste. Wij baseren de offerte namelijk puur op de foto’s die wij toegestuurd krijgen. Er komt namelijk alleen een huisbezoek als je hier zelf om vraagt. Vandaar dat wij vragen om een duidelijke en overzichtelijke foto van de keuken. De foto’s mag je via de website meesturen met de offerteaanvraag, maar het mag natuurlijk ook via de mail of WhatsApp.

Mocht je voor de mail of WhatsApp kiezen, geef dan wel aan bij welke offerteaanvraag de foto’s horen. We krijgen soms alleen foto’s doorgestuurd. En dan is het voor Vivian, zij maakt alle offertes, een puzzel welke foto’s waarbij horen. En het is niet dat ze puzzelen heel vervelend vindt, je moet je alleen voorstellen dat het soms net lijkt alsof je het laatste stukje mist. En dan kun je de puzzel niet afmaken. Ken je dat gevoel? Dat heeft Vivian dus ook als ze uiteindelijk de offerte niet kan maken.

 

Foto Komt nog

 

 

Als we de foto’s en aanvullende informatie ontvangen hebben dan gaan we hier zo snel mogelijk aan de slag met de offerte. Er zit hier geen heel team achter, maar wij hebben gewoon Vivian. Vivian is ook nog mama, dus ze is niet alle dagen aanwezig. Toch kun je de offerte binnen 24 tot 48 uur verwachten! Alle aanvragen van het weekend verwerkt Vivian op maandag.

Voor dat we doorgaan met stap 2, wil ik nog kwijt dat je in deze fase nog niet precies hoeft te weten welke kleur je wilt. De prijs is gelijk, ongeacht welke kleur je kiest en of je kiest voor zijdeglans of voor een matte afwerking. Weet je al dat je een hoogglansafwerking wilt? Zet het dan wel in de offerteaanvraag, want hier worden wel extra kosten voor berekend. Meer hierover in een volgende blog.

Geschreven door:

Kelly den Herder

Bij Keukens Spuiten geven we jou graag inspiratie en tips over het renoveren van jouw keuken.
Scrol door onze blog items door of neem contact op om samen te sparren!

 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu