Stap 2 | De kleurbepaling

Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

De kleurbepaling is de tweede stap van de in totaal vijf stappen van onze werkwijze waar ik al eerder over begonnen ben. In de vorige blog hebben we stap 1 besproken, namelijk het aanvragen van de offerte. Dan is logischerwijs nu stap 2 aan de beurt. Het kiezen van de juiste kleur is zeer belangrijk. Als je dan de keuken laat spuiten, waar kies je dan voor? Een zelfde soort kleur als dat je nu hebt of juist een totaal andere look?

Je komt aan bij de kleurbepaling op het moment dat je akkoord gaat met onze offerte. Het is dan mogelijk om bij ons langs te komen, wij kunnen bij jou langskomen, je kunt telefonisch (of via Zoom) de opdracht doorspreken of we kunnen simpelweg kleurstalen toesturen. We hebben een aanbod van ongeveer 40 standaardkleuren. Alleen hiervan hebben we kleurstalen beschikbaar die we toe kunnen sturen via de post. En hier zijn ook grotere stalen van aanwezig bij ons op locatie.

Kiezen voor een van onze standaardkleuren heeft een voordeel. Je weet namelijk zeker waar je voor kiest. We werken regelmatig met deze kleuren. Plus de grote stalen in onze showroom zijn door onszelf gespoten. De kleur en afwerking van de grote kleurstalen is precies wat je kunt verwachten. Het aanbod van onze standaardkleuren gaat van wit, zwart en grijs tot aan groen, blauw en bruintinten. Eenmaal bij ons geweest of nadat je de kleurstalen ontvangen hebt, horen we graag voor welke kleur je kiest.

Na een heel verhaal over standaardkleuren snap ik dat je je afvraagt of je dan altijd een standaardkleur moet kiezen. Dat is niet het geval. Je bent vrij om te kiezen welke kleur je wilt. Je kunt onder andere kiezen uit de merken RAL, NCS, Farrow & Ball en Little Greene. Máár ben je een kleur tegengekomen van een ander merk? Dan gaat onze kleuradviseur samen met jou kijken welke kleur het dichtst bij die gewenste kleur komt. Uiteindelijk komen jullie er vast uit!

Ik heb het over onze kleuradviseur en daar bedoel ik Jacinta mee. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in het geven van kleuradvies. En als kers op de taart heeft zij hier vorig jaar een certificaat voor behaald. Zij ziet vaak opties of combinaties waar je zelf niet aan zou denken. Bij enige twijfel kun je altijd een gesprek aanvragen met Jacinta via de telefoon, Zoom of in het echt. Een bezoek aan een van onze locaties is wel altijd op afspraak. We hebben maar één Jacinta en zij kan niet op alle locaties tegelijkertijd aanwezig zijn.

Ben je benieuwd naar onze standaardkleuren? We hebben op onze website een aantal filmpjes staan waarin Jacinta deze aan jullie laat zien. Of kom bij ons langs in de showroom in Roosendaal, Vianen of Eindhoven.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu