Stap 3 | Demontage & schilderen

Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Daar ben ik weer! We zijn halverwege met de behoorlijk serieuze blogs over onze werkwijze. Stap drie van onze werkwijze is namelijk het demonteren en het schilderen van de vaste delen. De dag dat veel van onze klanten thuis in spanning op ons zitten te wachten. Hopelijk met lege keukenkastjes en een opgeruimde keuken, zodat onze werknemers gelijk aan de slag kunnen.

Roy is bij ons verantwoordelijk voor de planning en hij spreekt altijd twee datums af. Op de eerste dag starten we met het demonteren van de fronten. Er blijven alleen altijd wel delen over die niet gedemonteerd kunnen worden. Dit noemen wij de vaste delen en deze worden geschilderd op locatie.

Nu kan het natuurlijk zijn dat je denkt: ik ben heel handig! Ik demonteer en monteer gewoon zelf. Dat mag natuurlijk ook. Dit kun je al aangeven bij het aanvragen van de offerte. Heb je al een offerte ontvangen en is dit wel berekend? Ook geen probleem hoor. Vivian kan de offerte voor jullie aanpassen en deze opnieuw toesturen.

Ook het schilderen van de vaste delen kun je eventueel zelf doen. Je kunt een blik lak bijbestellen in precies dezelfde kleur als die je gekozen hebt.

Je mag zelf bepalen wat we precies bij je uit gaan voeren. Kies je ons ‘hele pakket’ dan gaan we demonteren, monteren, schilderen we de vaste delen en spuiten we alle losse fronten. Of kies je voor alleen het spuiten van de fronten? Of eventueel het spuiten van de fronten in combinatie met het schilderen van vaste delen of juist in combinatie met de demontage en montage?

Een laatste tip is wel om hier van tevoren even over na te denken. We maken weleens mee dat als de eerste datum dichterbij komt, mensen opeens toch de opdracht nog willen wijzigen. Alleen soms is het voor ons gewoonweg niet mogelijk om in de planning alsnog demonteren of schilderen toe te voegen. Als we geen mensen overhebben of als er geen tijd voor vrij is gehouden, dan moeten we nee zeggen. En ook al zeggen mijn kinderen dat bijna de hele dag tegen mij, ik zeg dat liever niet tegen jullie. 😉

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu