Stap 5 | De dag van montage

Uiterlijk 10 dagen later
Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Ja, dit is de laatste stap van een serie serieuze blogs. De dag van de montage, het moment waar jullie allemaal op wachten. Hoe gaat het er straks uitzien? Komt de kleur mooi uit? Hoe gaan we het vinden? Hoe groot gaat het verschil zijn?

De dag van montage is eigenlijk niet een hele dag, maar we spreken altijd een dagdeel met je af van tevoren. Alle data en tijden krijg je tijdig toegestuurd en hier geef je akkoord op.

We komen normaal gesproken op donderdag of vrijdag de fronten terugbrengen. In het geval dat wij gedemonteerd hebben, zullen wij alle fronten weer terugplaatsen. Heb je zelf gedemonteerd? Dan brengen wij de fronten terug, maar moet je wel zelf weer aan de slag met monteren.

En dan is het zover! De keuken is klaar. Hopelijk helemaal naar wens natuurlijk. Het is altijd leuk als we een foto ontvangen van het eindresultaat. En als ik deze dan mag gebruiken voor social media of de website zou dat helemaal super zijn! Er is eigenlijk niks leukers dan mooie verschillen tussen voor en na te laten zien.

Als je alle stappen gelezen hebt, dan vind ik dat best knap. Bedankt! Het is natuurlijk belangrijke informatie en ik wilde het wel gedeeld hebben. Al beloof ik dat andere blogs wel wat gezelliger zullen zijn. Misschien heb je al meer blogs gelezen, maar zou je graag over iets anders willen lezen? Laat het dan weten aan Kelly@keukens-spuiten.nl.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu