Even voorstellen...

Offerte aanvragen
✓ Gratis & Vrijblijvend

Hallo allemaal,

Als je dit leest ben je op onze blogpagina terechtgekomen en dit is onze eerste blog. En het is misschien ongebruikelijk, maar ik wil deze blog wijden aan het voorstellen van mijzelf. Ik zal met regelmaat een blog schrijven en deze hier plaatsen. Het lijkt me goed om jullie een idee te geven over van wie deze verhaaltjes komen.

Jullie hebben misschien al gezien dat Keukens-spuiten.nl een familiebedrijf is. Ben ik ook familie? Jazeker. Michael Heskens is mijn man en hij is samen met zijn vader oprichter en eigenaar van dit bedrijf. Hoe dit familiebedrijf verder is opgericht zal ik nog wel een keer uitleggen in een andere blog.

Mijn naam is Kelly en ik ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie voor Keukens-spuiten.nl. Jullie hebben mij misschien al wel voorbij zien komen op de website of onze social media. Ik ben sinds begin 2019 werkzaam bij Keukens-spuiten.nl. Daarvoor heb ik gewerkt als redacteur/accountmanager bij Freshplaza.es, een nieuwswebsite voor de AGF-sector wereldwijd. Als verantwoordelijke voor Latijns-Amerika kon ik genieten van het Engelse en Spaanstalige contact met relaties. Het was dus nogal een ommezwaai om opeens bij Keukens-spuiten.nl terecht te komen. En ik zeg ‘opeens’, omdat het een zeer impulsieve beslissing is geweest om over te stappen. Keukens-spuiten.nl groeide snel en er waren handen nodig. En zo was de beslissing snel gemaakt!

Ik stapte een heel andere wereld in. En ik moet eerlijk zijn: mijn eerste bijbaantje voor Mastenbroek Keukens (bestaat niet meer) hielp totaal niet. Afspraken maken voor de adviseur had mij niks geleerd over keukens zelf. In een rap tempo leerde ik over keukens, het spuiten en schilderen hiervan, en alles wat bij de dagelijkse werkzaamheden komt kijken. En nog steeds leer ik dagelijks bij!

Vanaf nu zal ik regelmatig een blog met uiteenlopende thema’s delen met jullie. Heb je tips of ideeën? Wil je bijdragen of heb je een onderwerp waar je graag een blog over wilt lezen? Laat het dan even weten via kelly@keukens-spuiten.nl.

Copyright © 2024 All Rights Reserved
menu